Online platform

Sport- en cultureel platform voor Oekraïense vluchtelingen

Iedereen in het land moet in aanraking kunnen komen met sport en cultuur

cultureel platform Oekraïense vluchtelingen

Speciaal voor alle Oekraïners in Nederland lanceert Cultuur- & Sportstimulering Nederland een platform vol sportieve en creatieve activiteiten. Alle sportverenigingen en culturele aanbieders uit deelnemende gemeenten hebben op dit platform leuke activiteiten toegevoegd. Zo kunnen alle vluchtelingen nieuwe contacten opdoen en even de gewenste afleiding opzoeken. De website www.connectukraine.nl is volledig in de Oekraïense taal, zodat ze zich eenvoudig voor de activiteiten kunnen inschrijven.

Alle gemeenten mogen gratis deelnemen

Het is voor Cultuur- & Sportstimulering Nederland belangrijk dat iedereen in het land in aanraking kan komen met sport en cultuur. Inmiddels maken meer dan 100 Nederlandse gemeenten al gebruik van een platform om dit te realiseren. Inwoners vinden altijd de leukste activiteiten bij hen in de buurt. De bewezen succesformule op gemeentelijk niveau wordt nu speciaal voor de vluchtelingen uit Oekraïne landelijk toegepast. Cultuur- & Sportstimulering Nederland biedt dit platform namelijk voor iedere gemeente in Nederland gratis aan.

Er is al een groot aanbod

Sport- en cultureel platform voor Oekraïense vluchtelingen. Oekraïners in beweging krijgen is nu belangrijker dan ooit. Cultuur- & Sportstimulering Nederland heeft ook alle activiteiten van de deelnemende gemeenten gebundeld op www.connectukraine.nl waardoor er al een aantrekkelijk aanbod is van de deelnemende gemeenten.

Wat is Connect Ukraine?

Cultuur- & Sportstimulering Nederland heeft alle activiteiten uit de deelnemende gemeenten gebundeld op de website www.connectukraine.nl . Hierop zijn alle culturele en sportieve activiteiten zichtbaar voor de vluchtelingen uit Oekraïne in hun eigen taal. Hier kunnen zij zich probleemloos inschrijven voor activiteiten in de regio. Zo hebben zij even de gewenste afleiding en leren ze nieuwe mensen kennen tijdens de activiteiten.

Vorig bericht Smaakles basisschoolleerlingen groot succes
Volgend artikel 3 nieuwe faillissementen in Flevoland (onder meer Dotxpress B.V., De Rooy & Partners Accountancy B.V.)

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijFlevoland