Bouw

Highnote bereikt hoogste punt met appartementen

157 appartementen, inclusief 66 'Friends- woningen'

Highnote hoogste punt appartementen

Foto: Rockfield Real Estate

Almere,
Woongebouw Highnote in Almere centrum; een belegging van één van de fondsen van Rockfield Real Estate bereikt hoogste punt met het voltooien van de 19e verdieping op een hoogte van 63 meter. Dit moment is feestelijk gevierd in het bijzijn van alle betrokken partijen en wethouder Jules Lindenbergh van de gemeente Almere. De wethouder had de eer om de instructies te geven voor het hijsen van het hoogste vloerdeel van het gebouw; de dakvloer van de liftopbouw.

Highnote

Highnote is nu al een gebouw in het centrum van Almere, pal naast het stadhuis met uitzicht op het stadhuisplein. Het gebouw omvat 157 appartementen, inclusief 66 Friends- woningen en een commerciële plint van circa 900 m2. Het gebouw zal worden beheerd met het urban living concept van Rockfield; The Cohesion . De verwachte oplevering is oktober van dit jaar en de verhuur zal medio april van start gaan.

Levendigheid centrum Almere

Highnote beantwoordt zowel aan de grote vraag naar centrum stedelijk wonen als aan de ambities van Almere. Almere Centrum wil de aantrekkelijke, gastvrije en levendige binnenstad van Almere zijn. Een plek waar je je thuis voelt als bewoner, ondernemer of bezoeker. Dat vraagt om een divers aanbod op alle terreinen. Almere is de jongste stad van Nederland en zal dat ook altijd blijven. Juist die jeugdigheid van Almere is goed terug te zien in Almere Centrum.

Friends concept

Van de 157 appartementen worden 66 appartementen uitgevoerd als Friends-woningen met woonoppervlaktes van circa 65 m2 tot 100 m2. Alle appartementen beschikken daarnaast over een balkon. Rockfield heeft al succesvolle woongebouwen ontwikkeld en beheert met Friends-woningen in steden als Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven sinds 2019 en daarmee een voorloper op het gebied van het Friends Concept.

Efficiënt bouwproces

Voor Highnote zijn zogenaamde prefab sandwich elementen toegepast, welke vóórdat zij op de bouwplaats arriveren al voorzien zijn van kozijnen en beglazing. Dit heeft ervoor gezorgd dat Highnote op een uiterst efficiënte manier en bovendien steiger loos gebouwd is.

Vorig bericht Feestelijke opening ALDI Almere
Volgend artikel Veel nieuwkomers en ontwikkelingen in Almere Centrum

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijFlevoland