Opening

Feestelijke opening ALDI Almere

Duurzaamheid is belangrijke pijler in ALDI-winkels

Feestelijke opening ALDI Almere

Foto: ALDI

Almere,
Op woensdag 18 oktober om 8:00 uur wordt de nieuwe ALDI-vestiging aan de Markerkant 10-6 in Almere geopend. Deze feestelijke gebeurtenis zal worden geleid door Gerard Swankhuizen, een ervaren filiaalleider die al 12 jaar werkzaam is bij ALDI. Gerard en zijn team kijken er naar uit om in de nieuwe winkel aan de slag te gaan. Door een goede samenwerking met de twee andere winkels in Almere kunnen zij de klanten optimaal van dienst zijn. 

Kraskaarten en tegoedbonnen

De eerste 400 klanten krijgen bij minimale besteding van €20 een gratis boodschappentas en een altijd-prijs kraskaart. Op de kraskaarten staan prijzen als een slow cooker, een pizza oven of tegoedbonnen van maximaal €250. Klanten die misgrijpen, ontvangen een gratis ALDI-boodschappentas.

Foodtruck

Om de openingsdag compleet te maken, staat er een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden verse gerechten met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel

Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers voor ALDI. Waar mogelijk, worden de winkels voorzien van zonnepanelen, worden regionale aannemers betrokken zoals installateurs en leveranciers bij de bouw en worden er duurzame bouwmaterialen gebruikt.

Vorig bericht Kans op slipgevaar tijdens oogsttijd
Volgend artikel Highnote bereikt hoogste punt met appartementen

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijFlevoland