Erkenning

La Mysore sleept de ‘Eleganza Beauty Michelinster’ in de wacht

Mitra Lagrand ontvangt onderscheiding voor uitmuntende beauty-salon prestaties

La Mysore sleept de ‘Eleganza Beauty Michelinster’ in de wacht

Afgelopen zaterdag 6 april ontving beauty-ondernemer Mitra Lagrand samen met haar dochter Melody de ‘Eleganza Beauty Michelinster’ voor hun schoonheidssalon La Mysore Cosmetics met een vestiging in Bussum en Emmeloord. “Ik ben zo ontzettend gelukkig en zo trots. En dat allemaal op de 11everjaardag van La Mysore. Een kers op de taart na al onze inspanningen. En natuurlijk ook geweldig voor onze klanten dat zij de erkenning krijgen dat ze bij ons aan het juiste adres zijn”. 

Eleganza erkent La Mysore voor topkwaliteit in beauty

Ilan van Vaerenberg (president van Eleganza International) was er speciaal voor naar Bussum afgereisd om Mitra de nominatie persoonlijk te overhandigen. Eleganza, het toonaangevende instituut in de beoordeling van de beauty en wellness branche in Nederland en België, erkende La Mysore vanwege haar behandelingen, atmosfeer, kwaliteit en opleidingsniveau. Het Eleganza-label staat synoniem voor hoogstaande deskundigheid en waarde voor de klant, een bevestiging voor La Mysore’s voortdurende streven naar uitmuntendheid op alle vlakken.

In 2019 ontving Mitra al de ‘Nederlandse Oscar voor de Beautyindustrie namelijk de vakjury prijs van beauty journalisten ‘Dutch Beauty Awards’ voor de beste salon behandeling. En langer geleden, in 2014 was de eigen productlijn van Mitra in de (internationale) prijzen gevallen in de categorie ‘Best Organic Product’ van Style it up.

“In onze Perzische cultuur wordt samenzijn en eenheid benadrukt. Ik heb deze waarde omarmd in mijn levenswijze en daarom combineer ik diverse culturele therapieën om een gevoel van eenheid te creëren waarbij schoonheid en gezondheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn”.

Vorig bericht Twee bedrijven failliet in Flevoland in eerste weken april
Volgend artikel Subsidie voor innovatieve samenwerkingen in de landbouw

Nu op WijFlevoland