Samenwerking

Wereldwijd partnerschap tussen KOBIL GmbH en Mastercard

Overeenkomst omvat innovatieve projecten met nadruk op Smart City-toepassingen

Wereldwijd partnerschap tussen KOBIL GmbH en Mastercard

Foto: KOBIL en Mastercard

In een belangrijke stap voor digitale transformatie heeft Mastercard het bedrijf KOBIL GmbH, een toonaangevend technologiebedrijf gevestigd in Duitsland, geselecteerd als partner voor toekomstige op digitale ecosystemen gebaseerde projecten. Deze samenwerking heeft tot doel innovatieve bedrijfsmodellen te bevorderen, waarbij de sterke punten van beide organisaties worden benut.

Wereldwijde partner

KOBIL GmbH, bekend om zijn expertise op het gebied van gegevensbeveiliging, digitale identiteit en het baanbrekende SuperApp-platform, is nu een wereldwijde partner voor Mastercard. Door deze samenwerking zal KOBIL GmbH zijn SuperApp-platform integreren in het uitgebreide Mastercard-ecosysteem, waardoor zijn bereik over het wereldwijde netwerk wordt vergroot. De eerste gezamenlijke inspanning zal een pilotstudie zijn in de regio Midden-Oosten en Afrika (MEA), met het potentieel om het bereik van Mastercard in meer dan 80 landen uit te breiden.

Unieke technologie

KOBIL GmbH gaat een verandering teweegbrengen in de aanpak van Mastercard op het gebied van digitale transformatie, door nieuwe bedrijfsmodellen te introduceren die speciaal zijn toegesneden op stedelijke en institutionele toepassingen. Mastercard’s erkenning van KOBIL’s expertise op het gebied van digitale identiteit, gegevensbeveiliging en SuperApp-platformervaringen markeert een mijlpaal in hun partnerschap. De overeenkomst omvat een wereldwijde samenwerking aan verschillende innovatieve projecten, waarbij de nadruk ligt op Smart City-toepassingen en het verbreden van het Mastercard-ecosysteem. “Ons eerste gezamenlijke project, een pilotstudie in de MEA-regio, is nog maar het begin”, zegt Ismet Koyun, CEO van KOBIL Group. Hij voegt eraan toe: “De reikwijdte en omvang van onze inspanningen zijn substantieel, zoals blijkt uit onze succesvolle inzet van de Istanbul SuperApp, die 16 miljoen inwoners verbond met essentiële stadsdiensten.” De Istanbul SuperApp kreeg onlangs lovende kritieken op het Smart City Expo World Congress in Barcelona.

Vorig bericht Praktijkbegeleider uit Lelystad in finale TopCoach 2023
Volgend artikel Oponthoud voor schippers werkzaamheden ring N702

Nu op WijFlevoland