Lelystad

A6 tussen Almere-Stedenwijk en Almere-Stad ’s nachts dicht

Tussen maandag 27 november en woensdag 29 november in 2 avonden en nachten diverse asfalteringswerkzaamheden

A6 tussen Almere-Stedenwijk en Almere-Stad ’s nachts dicht

Rijkswaterstaat voert tussen maandag 27 november en woensdag 29 november in 2 avonden en nachten diverse asfalteringswerkzaamheden uit aan de parallelbaan A6 Almere richting Lelystad.

Rijkswaterstaat voert herstelwerkzaamheden uit aan het asfalt. Tijdens de werkzaamheden is de parallelbaan A6 in de richting van Lelystad afgesloten tussen Almere-Stedenwijk en Almere-Stad. Houd rekening met omleidingsroutes en extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluitingen A6

A6 Almere richting Lelystad van maandag 27 op dinsdag 28 november en van dinsdag 28 op woensdag 29 november 2023 tussen 20.00 – 06.00 uur:

  • Parallelbaan A6 tussen Almere-Stedenwijk (3) en Almere-stad (5) dicht
  • Op- en afrit Almere-Stedenwijk (3) dicht
  • Op- en afrit Almere-Haven (4) dicht
  • Op- en afrit Almere-Stad (5) dicht

Omleidingen A6

Doorgaand verkeer vanuit Amsterdam richting Lelystad kan gebruik maken van de hoofdrijbaan A6. Verkeer vanuit Almere richting Lelystad leiden we om via A6 knooppunt Gooimeer naar de Hogering (N702) en de Tussenring (N703) om via oprit Almere-Buiten (6) de A6 op te gaan.

Verkeer met bestemming Almere-Haven leiden we om via afrit Almere-Poort (2) en de Gooimeerdijk-West. Verkeer met bestemming Almere-Stedenwijk en Almere-Stad leiden we om via A6 knooppunt Gooimeer naar de Hogering (N702) en de Tussenring (N703) in Almere.

Vorig bericht Bedrijventerreinen in Almere krijgen glasvezel
Volgend artikel Start aanleg glasvezel op bedrijventerrein in Dronten

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijFlevoland