Event

Bart de Smidt en Michel Ligthart franchisenemers van het jaar

Beide franchisenemers introduceerden onlangs Online Hypotheekmodule voor geautomatiseerd hypotheekadvies

Bart de Smidt en Michel Ligthart franchisenemers van het jaar

Foto: De Hypotheekshop, Michel Ligthart en Bart de Smidt

Lunteren,
Franchisenemers Bart de Smidt en Michel Ligthart zijn dinsdag 4 juli uitgeroepen tot franchisenemers van het jaar door Marloes Verbaan, formulemanager bij Ingage Franchise. Deze franchisenemers onderscheiden zich door  hun sterk toekomstgerichte visie waarbij hun klant altijd centraal staat. Ze ondernemen met passie, zijn ambassadeurs op het gebied van de inzet van artificial intelligence (AI) en bouwen aan langdurige klantrelaties. Op de jaarlijkse bijeenkomst voor franchisenemers, dit keer in de Werelt in Lunteren, namen zij de titel op zich.

Al vijftien jaar onderdeel van De Hypotheekshop

Dit jaar vieren Bart en Michel hun 15 jarig jubileum als franchisenemers van De Hypotheekshop. In 2008 startten zij samen hun eerste Hypotheekshop vestiging in het winkelcentrum Stadshagen in Zwolle. Kort daarna openden zij een tweede vestiging in Zwolle Centrum en ze zijn sinds dit jaar ook actief in Emmeloord met een zogeheten digitale vestiging.

Met een knipoog naar de AI technologie

Bart en Michel hebben onlangs de op AI gebaseerde Online Hypotheekmodule geïntroduceerd. Hiermee kunnen starters geautomatiseerd hypotheekadvies krijgen. Daarom heeft Formulemanager Marloes Verbaan speciaal voor deze gelegenheid de AI technologie vertaald naar de strategie en kernwaarden van Bart en Michel. Als franchisenemer zijn ze Ambitieus & Innovatief, geven Aandacht & tonen Inzet, Adviseren & zijn Initiatiefrijk. “Het is fantastisch om te zien met hoeveel passie hier gewerkt wordt” licht Marloes toe.

Dankwoord Bart en Michel

Bart en Michel zijn positief verrast op het moment dat hun namen worden omgeroepen. “Fantastisch dat De Hypotheekshop onze manier van ondernemen waardeert met als speerpunt dat we onze klanten centraal stellen en dat we voorop lopen met nieuwe initiatieven. De Online Hypotheekmodule is hier het laatste voorbeeld van. Ook zijn wij super trots op ons team, want dit bereik je met elkaar. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en gaan voor onze klanten door het vuur. Hier doen we echt dingen samen en dat maakt ons een ambitieuze club mensen. Het is toch prachtig om hier deelgenoot van te zijn” aldus Bart en Michel.

Vorig bericht Feestelijke opening ALDI Almere
Volgend artikel Highnote bereikt hoogste punt met appartementen

Nu op WijFlevoland